Miamis poolfinaali kaotanud Halep ei suutnud Osakat troonilt kukutada

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep.
Simona Halep. Foto: JASON SZENES / EPA

Naomi Osaka piirdus Miami tenniseturniiril kolmanda ringiga ja kaotas suuri punkte, kuid maailma esinumbri staatust jaapanlanna ei kaotanud.

Osaka troonilt kukutamisele oli Miamis kõige lähemal Simona Halep, kuid rumeenlanna ei saanud poolfinaalis tšehhitar Karolina Pliškovast jagu. Halepi edu korral oleks esmaspäeval avaldatavas maailma edetabelis uus esireket.

Halepi kaotusnumbrid poolfinaalis olid 5:7, 1:6, mis tähendab, et Pliškova kohtub finaalis Anett Kontaveidi alistanud austraallanna Ashleigh Bartyga.

Miami turniiri maailma edetabeli kolmanda reketina alustanud Halep on nn jooksvas edetabelis kerkinud koha võrra, kuid võib esmaspäevaks samale positsioonile langeda, sest Pliškova triumfi puhul kerkib hoopis tšehhitar omakorda neljandalt kohalt teiseks. Osaka esikohta enam keegi ei ohusta.

Naiste finaal: Ashleigh Barty – Karolina Pliškova

Meeste turniiril on Miamis konkurentsi jäänud neli tennisisti. Läinud ööl murdsid poolfinaali šveitslane Roger Federer (6:0, 6:4 vs. Kevin Anderson) ja Kanada esindaja Denis Shapovalov (6:7, 6:4, 6:2 vs. Frances Tiafoe). Lisaks neile on koha poolfinaalis taganud ameeriklane John Isner ja kanadalane Felix Auger-Aliassime.

Meeste poolfinaalid: Roger Federer – Denis Shapovalov, John Isner – Felix Auger-Aliassime

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles