Lionel Messi: tunnen Cristiano Ronaldost puudust

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Lionel Messi.
Cristiano Ronaldo (paremal) ja Lionel Messi. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

FC Barcelona jalgpallimeeskonna superstaar Lionel Messi tunnistas, et tunneb oma endisest rivaalist, mullu suvel Madridi Reali särgi Torino Juventuse vastu vahetanud teisest jalgpallitähest Cristiano Ronaldost puudust.

Messi sõnul pole Hispaania kõrgliiga La Liga pärast portugallase lahkumist enam endine.

«Cristiano? Ma tunnen temast Hispaanias puudust,» tõdes Messi intervjuus Argentina väljaandele FM Club 947. «Olenemata sellest, et oli raske vaadata, kuidas ta karikaid võidab. Ta võitles alati ning oleks hea, kui ta tuleks tagasi,» tunnistas 31-aastane argentiinlane oma pikaaegsest konkurendist rääkides.

Messi ja Ronaldo pidasid omavahel tuliseid lahinguid La Ligas üheksa järjestikku hooaega, kuni nüüdseks 34-aastane portugallane mullu suvel Itaaliasse kolis. «Mul on Juventuse vastu palju austust. Nad on suurepärane meeskond ning koos Ronaldoga veelgi enam,» rääkis Messi.

Nii Barcelona kui ka Juventus on seejuures endiselt konkurentsis ka Meistrite liigas. Kui Hispaania hiid läheb veerandfinaalis vastamisi Manchester Unitediga, siis Itaalia meeskonna teel seisab ees Amsterdami Ajax. Mõlemad peavad avamatši võõral väljakul ning need on kavas 10. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles