Kalju kaotas taas punkte

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju tuli mullu klubi ajaloos teistkordselt Eesti jalgpallimeistriks.
Nõmme Kalju tuli mullu klubi ajaloos teistkordselt Eesti jalgpallimeistriks. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Valitsev Eesti jalgpallimeister Nõmme Kalju on selle hooaja alguses kaotanud palju väärtuslikke punkte. Sedapuhku ei saadud jagu Narva Transist.

Hooaega šokk-kaotusega Paide Linnameeskonna vastu alustanud Kalju leppis kolmandas vooru mängus Narvas sealse Transiga väravateta viiki. Kui väravaid ei löödud, siis kollaseid kaarte jagas peakohtunik suisa kuuele erinevale mängijale.

Viik tähendab, et Nõmme Kaljul on liigatabelis vaid neli punkti, jäädes ka viis silma kogunud ja kaotuseta jätkava Transi selja taha. Tunamullu tšempioniks tulnud Flora jätkab täisedu ehk üheksa punktiga. 

Flora alistas koduväljakul tulemusega 4:1 Tartu Tammeka. Flora eest jõudis kaks korda sihile keskväljamaestro Konstantin Vassiljev, ühe lisasid ründajad Vlasi Sinjavski ja Erik Sorga. Tammeka auvärava eest hoolitses poolkaitsja Tauno Tekko penaltist.

Paide sai hooaja teise võidu, alistades koduväljakul Tallinna Kalevi tulemusega 2:0. Paide viis juba 14. minutil juhtima hooaja teise värava löönud ründaja Alassana Jatta, lõppseisu vormistas 59. minutil poolkaitsja Sander Sinilaid.

Paide on kolme vooruga kogunud mõnevõrra üllatuslikult kuus punkti, Tallinna Kalev jätkab nullipoisina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles