Vettel lahkub kuninglikust vormelisarjast?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: James Gasperotti / ZUMAPRESS.com

Sebastian Vettel on Ferrari vormel 1 meeskonnaga seotud kuni järgmise hooaja lõpuni. Aga mis saab edasi? Neljakordne maailmameister ei välista kuninglikust vormelisarjast lahkumist…

2021. aastast tulevad vormel 1 sarjas suure tõenäosusega kasutusele mitmed uued reeglid, mis ei meeldi aga paljudele sõitjatele, sealhulgas Vettelile.

«Ma olen kindel, et ma tahan siin sõita sel ja ka järgmisel aastal. Seejärel ma ei tea, mis juhtub sarja reeglitega,» sõnas Sunday Timesile sakslane, kes märkis, et ei pea iga hinna eest vormel 1 sarjas sõitma.

Vetteli hinnangul on suurim probleem, et sarja uued omanikud liiguvad aina rohkem selle poole, et esikohal oleks sõu ja äri, mitte sport. 

«Paljud väärtused, mis olid siin varem, on vaid osaliselt alles. Võib-olla saab sama öelda ka teiste spordialade kohta, kuid mujal ei mõjuta see sportlasi nii palju kui siin,» rääkis Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles