Video: Murray astus esimese sammu pärast puusaoperatsiooni

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: LUCY NICHOLSON / REUTERS

Endine meeste maailma esireket Andy Murray (ATP 214.), kes käis jaanuari lõpus puusaoperatsioonil, mille käigus paigaldati 31-aastasele britile tehisliiges, naasis tenniseväljakule.

Kolmekordne suure slämmi turniirivõitja postitas sotsiaalmeediasse video, kus ta lööb palli vastu seina. «See on alles algus,» teatas Murray, kelle sõnul oli operatsioon ainus võimalus, et veel kunagi professionaalsel tasemel tennisega edasi tegeleda.

Kui jaanuaris oli ta edasisest karjäärist rääkides kidakeelne, siis märtsis ütles Murray operatsioonijärgselt, et tunneb ennast valuvabalt, ehkki tema võimalused mängida tänavu juulis Wimbledoni tenniseturniiril olevat «vähem kui 50 protsenti».

Murray viimane võistlus toimus käimasoleva aasta alguses Austraalia lahtistel, kus ta jäi avaringis enam kui neli tundi kestnud matšis hispaanlasele Roberto Bautista Agutile alla numbritega 4:6, 4:6, 7:6 (7:5), 7:6 (7:4), 2:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles