Nurmagomedov: McGregor on nagu armukade naine

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Habib Nurmagomedov tänasel kohtumisel Moskva üliõpilastega
Habib Nurmagomedov tänasel kohtumisel Moskva üliõpilastega Foto: Sergei Karpukhin / Sergei Karpukhin/TASS/Scanpix

Habib Nurmagomedov ei usu, et Conor McGregor tõepoolest tippspordist loobunud on. Eelmisel nädalal teatas iirlane, et ta loobub MMA-st igaveseks. Kuid Nurmagomedov, kes möödunud aasta oktoobris UFC kergekaalu tiitlimatšis Iiri tähe pikali lõi, arvab, et see kõik on üks suur mull.

«Ma ei usu, et ta lõpetanud on. McGregor käitub nagu armukade naine, kes ütleb, et ma lähen nüüd ära, kuid tuleb pärast ikkagi tagasi,» rääkis Nurmagomedov täna Moskva Ülikoolis.

Eelmisel korral loobus McGregor tippspordist 2016. aasta aprillis, kuid muutis otsust paar päeva hiljem. 30-aastane endine tšempion pole võitnud ühtki matši pärast 2016. aasta novembrit, mil ta alistas Eddie Alvarezi.

UFC president Dana White nõustus Nurmagomedoviga. «Ei, ma ei usu, et ta päriselt loobunud on,» sõnas White intervjuus Klas-TVle.

«Ma arvan, et on midagi, mida Conor tahab. Me tõenäoliselt kohtume temaga paari nädala sees näost näkku, eks siis näis, mis seis tegelikult on,» lisas White.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles