Manchester United plaanib suvisel üleminekuperioodil suuri kulutusi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United.
Manchester United. Foto: ASHLEY WESTERN / imago/Colorsport

Manchester Unitedi jalgpalliklubi on plaanimas viimaste aastate suurimat ostutegevust uue peatreeneri Ole Gunnar Solskjaeri käe all.

Nimelt on Solskjaer soovimas suvel meeskonda juurde tuua kogunisti viis uut mängijat, kes lähevad meeskonnale päris kalliks maksma. Samas on selge, et päris suur seltskond mängijaid on Unitedist ilmselt ka lahkumas.

Unitedi esimene suur sihtmärk on Inglismaa nooruk Jadon Sancho, kes on sel hooajal Dortmundi Borussia tõeliselt särama löönud. United peab tema eest aga välja käima ilmselt üle 100 miljoni euro. Siinkohal tasuks mainida, et Saksamaa klubi ostis Sancho hooaja alguses Manchester Cityst vaid viie miljoni euroga.

Lisaks Sanchole on United soovimas oma meeskonnas näha kahte tipptasemel kaitsjat – Madridi Reali raudvara Raphael Varane'i ning Napoli keskkaitsjat Kalido Koulibalyt. Lisaks neile on United jälgimas ka Aaron Wan-Biassakat, Devlan Rice'i ning Saul Niguezi.

Klubist on suure tõenäosusega lahkumas Antonio Valencia, Matteo Darmian, Marcos Rojo, Ander Herrera, Juan Mata ning Alexis Sanchez. United sooviks neist meestest kindlasti hoida Herrerat, kuid tema palgas pole kokkuleppele jõutud. Sanchezi enda palgasoov on aga nii suur, et teised meeskonnad ei pruugi sellega nõustuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles