Dopinguarst Mark Schmidti ei lastud vabadusse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seefeld, AUSTRIA 26FEB19
Suusatamine. Suusatamise MM. Doping. Pressikonverents. Innsbrucki politsei, Austria politsei.

Press conference in Seefeld. Two Estonian cross-country skiers suspected of doping. ski association press release.
tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
Seefeld, AUSTRIA 26FEB19 Suusatamine. Suusatamise MM. Doping. Pressikonverents. Innsbrucki politsei, Austria politsei. Press conference in Seefeld. Two Estonian cross-country skiers suspected of doping. ski association press release. tl/Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter / Postimees

Dopinugarst Mark Schmidt soovis pääseda uurimise ajaks eeluurimisvanglast vabadusse, kuid kohus tema soovi ei rahuldanud.

Shmidt on kinnipidamisasutuses viibinud juba 36 päeva. Nüüd lootis sakslane sealt mõneks ajaks vabadusse pääseda, kuid kohus seda soovi ei rahuldanud ning nii peab Schmidt endiselt eeluurimisvanglasse jääma.

«Kohtuotsuse kohaselt ei saa minu klient vabaks. Kohe, kui on ametlik teade kätte saadud, kaebame selle edasi. Praegune põhjendus on väga nõrk,» rääkis Schmidti advokaat Andreas Kreys Saksamaa väljaandele Bild.

40-aastane dopinguarst Shmidt arreteeriti märtsi alguses Seefeldis suusatamise MMil, kus tuli välja ka Karel Tammjärve ning Andreas Veerpalu dopingukasutamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles