Iisaku langes Keila "lahingus"

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinar Halliku korvpallimeeskonnal on neljapäeva õhtul võõrsil Keila vastu veerandfinaalseeria otsustav mäng.
Reinar Halliku korvpallimeeskonnal on neljapäeva õhtul võõrsil Keila vastu veerandfinaalseeria otsustav mäng. Foto: Matti Kämärä

Eesti korvpalli teise liiga veerandfinaali otsustavas kohtumises kaotas  Reinar Halliku Korvpallikool/Expertline  võõrsil Keila korvpallikoolile 69:100 ja pudenes veerandfinaalist mängudega 1:2. 

Avaveerand oli tasavägine ja lõppes Keila napi eduga 19:17. Teise veerandi kümne minutiga käristas Keila noor võistkond vahe aga juba 14 punktile - 52:38.

Kolmandal veerandil õnnestus Iisakul vähendada kaotusseisu korraks 7 punktile.  Veeerandi lõpuks oli vahe 12 punkti, mis jättis Iisaku veel õrna lootuse mängu pööre tuua. Ent viimase veerandi esimestest minutitest alates murdis Keila otsustavalt Iisaku vastupanu.  

Iisaku kasuks viskas enim punkte - 16, Reinar Halllk.  14 punkti läks kirja Markus Laanemetsale ja Artur Saaristele. 

Mängu protokoll

Iisaku elu tegi otsustavas mängus keerulisemaks, et kohtumises ei saanud eelmises mängus asetleidnud rüsinas osalemise tõttu kaasa teha meeskonna mängujuht ja eelmise kohtumise parim Andrus Lehismets. Küll aga olid rivis nii Ülar Sala kui Artur Saariste, kes eemaldati eelmise kohtumise lõpus varumeestepingilt mängu ajal platsile tormamise eest, kuid neile  mängukeeldu ei määratud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles