Marca: Hazard tegi Realiga megadiili

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard lõi kolmapäevases Premier League'i mängus Brighton Hove Albioni vastu Chelsea teise värava.
Eden Hazard lõi kolmapäevases Premier League'i mängus Brighton Hove Albioni vastu Chelsea teise värava. Foto: Alan Stanford / imago images / PRiME Media Images/Scanpix

Hispaania väljaande Marca andmetel on Belgia jalgpallikoondise ja Chelsea pallivõlur Eden Hazard siirdumas megalepingu alusel Madridi Reali.

Marca teatab, et leping on sõlmitud ning üksikutes detaildes lepitakse kokku lähipäevil. 28-aastase Belgia ääreründaja siirdub kuueks aastaks sõlmitud kontrahti alusel Hispaaniasse koheselt pärast hooaja lõppu.

Hazard on varem juba teatanud valmisolekust Londonist Madridi kolida. Kui Chelsea belglase ülemineku kinnitab, siis Reali peatreener Zinedine Zidane’i järgmine sihtmärk on Manchester Unitedi keskväljamootor Paul Pogba. See tundub aga juba tunduvalt raskem ettevõtmine olevat, sest vähemalt hetkel pole United prantslasest loobumisest huvitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles