Pikk ootus lõpeb: Ragnar Klavan kuulub sel aastal esimest korda Cagliari koosseisu

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal) Cagliari Calcio särgis.
Ragnar Klavan (paremal) Cagliari Calcio särgis. Foto: FEDERICO PROIETTI / EPA

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan naaseb enam kui kolme kuu pikkuselt vigastuspausilt. Nimelt kuulub eestlane oma koduklubi Cagliari Calcio 23-mehelisse koosseisu, kes läheb homme Itaalia kõrgliigas Serie A koduväljakul vastamisi kuklasse hingava SPALiga.

33-aastane keskkaitsja siirdus mullu suvel Inglismaa kõrgliigaklubist Liverpool Sardiinias asuvasse Cagliarisse, ent juba siis segas teda Achilleuse kõõluse probleem. Kui käimasoleva hooaja esimeses pooles jäi Klavan eemale vaid viiest kohtumisest, siis jaanuaris võttis ta siiski ette operatsiooni.

Viimane ametlik mäng Cagliari särgis pärineb tal 22. detsembrist, mil võõrsil Rooma Lazio vastu lõppenud 1:3 kaotusmängus tegi Klavan kaasa vaid avapoolaja. Kokku on ta sel hooajal Cagliari eest platsil käinud kümnes matšis ning saanud kirja 810 mänguminutit.

Cagliari ja SPALi kohtumisele on võimalik kaasa elada pühapäeval algusega kell 15.55 Postimehe ja Kanal 12 otseülekande vahendusel!

Cagliari Calcio koosseis kohtumiseks SPALiga:

Liigatabelis asub Cagliari kaheksa mängu enne hooaja lõppu 20 meeskonna konkurentsis 33 punktiga 13. kohal. Seni peetud 30 matšiga on võidetud kaheksa, viigistatud üheksa ning kaotatud 13 matši. SPAL paikneb 32 silmaga 15. positsioonil.

Kui Torino Juventus liigub kindlalt oma kaheksanda järjestikuse tiitlivõidu suunas, siis liigatabeli alumises pooles ei saa veel midagi kivisse raiuda. Cagliarit lahutab praegu nii kümnendast kohast kui ka väljalangemistsoonist võrdselt kuus punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles