Zidane Bale’i tulevikust: ma ei ütle, mis juhtub

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale ja Zinedine Zidane.
Gareth Bale ja Zinedine Zidane. Foto: Andrea Comas / Reuters

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Zinedine Zidane sattus mängujärgsel pressikonverentsil ajakirjanike turmtule alla. Nimelt pärisid sulesepad juhendajalt Gareth Bale’i tuleviku kohta, kuid Zidane keeldus sellest rääkimast.

Bale alustas laupäevast liigamängu Eibari vastu algkoosseisus ja Zidane võttis ta puhkama umbes veerand tundi enne lõpuvilet. 25-aastane waleslane on sel hooajal käinud platsil 25 liigamängus, neist 19 on ta kuulunud algkoosseisu. Tema jätkamine Realis on erinevatel põhjustel küsimärgi all.

Küsimusele, kas Bale on Realis ka järgmisel hooajal, vastas Zidane: «Eks me näe. Ma ei ütle, mis juhtub. Ta on Madridis ja tal on lepingu lõpuni jäänud kaks aastat. Praegu pole õige aeg sellest rääkida.»

Kolm aastat järjest Meistrite liigas triumfeerinud Real langes tänavu kuninglikus klubisarajas konkurentsist juba kaheksandikfinaalis. Edu pole olnud ka Hispaania karikasarjas ja meistriliigas jäädakse üheksa vooru enne hooaja lõppu liider Barcelonast maha kuraditosina punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles