Meistrite liiga koha nimel võitlev Arsenal kaotas Evertonile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Everton - Arsenal
Everton - Arsenal Foto: Phil Noble / REUTERS

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas pidi Londoni Arsenal tunnistama täna Evertoni 1:0 paremust.

Arsenal on hetkel Inglismaa kõrgliigas heitlemas peamiselt Meistrite liiga kohtade nimel, kuid tänane kaotus oli tugevaks tagasilöögiks. Everton suutis kogu kohtumise olla aktiivsem pool ning võidu tõi Evertonile täna keskkaitsja Phil Jagielka 10. minuti värav.

Evertoni aktiivsust näitas ka statistika, mille järgi tegi Everton kogu kohtumise jooksul koguni 23 pealelööki, samas kui Arsenal saatis teele vaid seitse lööki. Nii sai Everton tabelisse kirja kolmanda järjestikkuse võidu.

Liigatabelis langes Arsenal hetkel neljandale kohale, mis viiks endiselt meeskonna edasi Meistrite liigasse. Samas on Arsenali järel kohe Chelsea, kellel on kogutud võrdselt Arsenaliga 63 punkti. Lisaks on kuuendal kohal oleval Manchester Unitedil kogutud 61 punkti. Arsenali ees on Tottenham 64 punktiga. Liigat juhib Liverpool 82 punktiga, teisel kohal on Manchester City 80 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles