Vene koduklubi Gran Canaria võitles kõvasti, kuid kaotas siiski Madridi Realile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: LUKAS BARTH-TUTTAS / EPA

Siim-Sander Vene koduklubi Herbalife Gran Canaria pidi koduliigas tunnistama Madridi Reali 77:71 paremust.

Gran Canaria alustas kohtumist hästi ning avaveerandaja lõpuks oli koduväljakul mängunud Gran Canaria edu 18:14. Ka teisel veerandajal näitas Gran Canaria head mängu ning nii oli pärast kahte veerandaega Vene koduklubi edu 35:27.

Kolmandast veerandajast alates suutis Real aga oma mängu toimima saada – kolmandal veerandajal oldi Gran Canariast üle 24:14 ning viimasel veerandajal oldi samuti napilt Vene koduklubist üle. Nii teenis Madridi meeskond lõpuks ikkagi 77:71 võidu.

Vene viibis väljakul kokku ligi 24 minutit ning tõi selle ajaga Gran Canariale kaheksa punkti. Meeskonna resultatiivseimaks oli Clevin Hannah 19 punktiga. Madridi parimaks kerkis Facundo Campazzo 18 punktiga.

Gran Canaria on kirja saanud 12 võitu ning 15 kaotust, millega hoitakse liigas 11. kohta, Real on 21 võidu ja kuue kaotusega teisel kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles