Anett Kontaveit: mul on hea meel, et kõik liigub õiges suunas

Toimetas Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: AFP7 / ZUMAPRESS.com

Eesti tennise esireket Anett Kontaveit tegi eelmisel nädalal Eesti tenniseajalugu, kui tõusis maailma edetabelis Eesti tennisistide kõigi aegade parimale 14. kohale.

«Muidugi see kõlab uhkelt, et oled Eesti kõigi aegade kõrgeimal kohal (eelmisel nädalal karjääri kõrgeimale 14. kohale kerkinud Kontaveit langes täna avaldatud maailma edetabelis ühe koha võrra – toim). Olen ka seda teistes intervjuudes öelnud, et tulemusi võib igatpidi võrrelda ja panna kõrvuti, aga edetabelikoht peegeldab tegelikult mängija taset, ükskõik, mil viisil need punktid on saavutatud. Raske on võrrelda, kumb on tähtsam, kas koht või tulemused. Muidugi tahaksin jõuda ka suure slämmi turniiridel kaugemale, aga olen alles 23-aastane ja mul on hea meel, et kõik liigub õiges suunas,» rääkis Kontaveit intervjuus portaalile Tennisnet.ee.

Loe täispikka intervjuud Tennisnet.ee-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles