Video: vaata, kuidas M-Spordi mehhaanikud eestlase autol mootorit vahetasid

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Torn sõitis Korsika ralli testikatsel teelt välja ning peab alustama rallit viie trahviminutiga. 
Ken Torn sõitis Korsika ralli testikatsel teelt välja ning peab alustama rallit viie trahviminutiga. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Korsika autoralli MM-etapil testikatsel teelt välja sõitnud ning auto lõhkunud Ken Torni mehhaanikutel oli tööd üksjagu. Nüüd avaldas JWRC sari sotsiaalmeedias mehhaanikute kiirest tööst ka videoklipi.

Testikatsel teelt välja sõitnud Torni autol tuli Korsika rallil välja vahetada mootor. M-Spordi mehhaanikud said tööga ilusti hakkama ning Tornil oli võimalik rallil startida. Tõsi küll, mootorivahetuse tõttu teenis ta automaatselt viis trahviminutit.

Paraku ei olnud uus jõuallikas piisavalt tugev ning esimese rallipäeva lõpus pidi Torn mootoriprobleemi tõttu asfaldiralli ikkagi pooleli jätma.  

Järgmine JWRC sarja etapp toimub Sardiinias. Praegu pole veel kindel, kas Torn seal osaleb. Kuna samaaegselt toimub ka Eesti meistrivõistluste etapp Viru ralli, ei näe me Sardiinias võistlemas teist eestlast Roland Poomi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles