Chelsea peatreener Sarri: meil on raske Hazardit meeskonnas hoida

Postimees Sport
Copy
FEden Hazard ja Maurizio Sarri
FEden Hazard ja Maurizio Sarri Foto: LEE SMITH / REUTERS

Elu parimas vormis olev Eden Hazard on üha rohkem seotud Madridi Realiga. Pärast eilset kohtumist pidi Londoni Chelsea peatreener Maurizio Sarri andma vastuseid staarmängija lahkumise osas. 

Eilses Inglismaa kõrgliiga kohtumises Chelsea ja West Hami vahel lõi Eden Hazard koduklubi heaks kaks suurepärast väravat ning aitas nii Chelsea'i 2:0 võiduni. Pärast kohtumist puudutasid küsimused aga rohkem kuulujutte, mille kohaselt Hazard meeskonnast lahkumas on.

«Kui Eden ise soovib saada kuskil uut kogemust, siis on meil väga keeruline teda klubis hoida. Mina ja Chelsea klubi sooviksid seda loomulikult teha,» rääkis Sarri pärast kohtumise lõppu Sky Sportsile.

«100 miljonit eurot on Hazardi eest liiga väike summa, ta on selgelt rohkem väärt. Möödunud üleminekuperioodil nägime, milliseks hinnad kerkivad, nii et 100 miljoniga me Hazardit müüa ei saa,» lausus Sarri.

«Eden tegi suurepärase mängu. Kui ta suudab mängida nii, nagu ta seda just väljakul tegi, oleme õnnega koos. Sellise mehega mängides pole eriti keeruline kohtumisi võita,» kiitis Sarri Hazardit, kes Chelsea'le võidu tõi.

Hazardi leping lõppeb 2020. aasta suvel, kuid belglast seostatakse tihedalt Madridi Realiga. Ka kohtumise ajal laulsid West Hami fännid, et Hazard on teel Reali. Belglane ise väidetega ei nõustunud: «Nad eksivad. Hetkel keskendun puhtalt Chelsea'le ja sellele hooajale. Meil on veel palju tähtsaid mänge ees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles