Video: Auturalli, na, ša pead ootama! Vaata, kuidas Vanamees lapselapsega teeservas Ott Tänakut passib

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vanamees»
«Vanamees» Foto: Kaader videost

Täna esilinastub Apollo Kino Solarises kauaoodatud dokumentaalfilm «Ott Tänak: The Movie», millele tulihingelised fännid juba kuid ette piletid ära ostsid. Vanamees käis koos lapselapsega autorallil ka kohapeal, kus tuli muudkui oma lemmiku nägemiseks kannatlikult oodata, nagu Vanamehe filmigi.

««Vanamehe Film» kinokomplekšideš alateš 27. šeptember. Oota šee ära ... ja vaata šenikaua Oti rallifilmi ... PS: Ära tilka pane, kui traktori rooli ištud!» manitseb Vanameeš.

Vaata, mismoodi Vanameeš ja Lapšelapš rallit vaatamas käisid:

Ülipopulaarse Vanamehe-multika täispikk film «Vanamees: Hull lehm» jõuab kinodesse 27. septembril. Ott Tänaku dokki aga saavad kõik huvilised vaatama minna juba alates tänasest!

 

«Ott Tänak – The Movie» on inimlik lugu keerulise iseloomuga sportlasest, kelle teekond rallimaailma tippu on olnud kui sõit ameerika mägedel ning ebaedu põhjuseid tuli tal peamiselt otsida endast.  

Jonnakas visadus kasvatas aga põikpäise maapoisi rallisarja WRC sihikindlaks piloodiks. Tänaseks on Otist saanud ka armastav abikaasa ja isa, kes oma elukutse tõttu suure osa ajast veedab perest lahus.

Filmimeeskond jälgis terve möödunud aasta rallimaailma telgitagustes Tänaku püüdlusi saada maailmameistriks ja oli ka tunnistajaks perega veedetud hetkedele.

Enne Rootsi rallit vaatas Ott Tänak läbi filmi esialgse versiooni ja tõdes, et draamat on seal kõvasti. «Mõneti kopeeris ju möödunud aasta kogu mu karjääri, mõlemas oli pikalt nii häid kui ka väga halbu kohti,» ütles Tänak.

Apollo Kinodes alates 11. aprillist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles