Sebastian Vettel: Hamiltonil on vist lühiajalise mäluga probleeme

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel, suured meistrid mõlemad, oskavad teineteise klassi vääriliselt hinnata.
Lewis Hamilton ja Sebastian Vettel, suured meistrid mõlemad, oskavad teineteise klassi vääriliselt hinnata. Foto: James Moy Photography/PA Images/ScanPix

Sebastian Vettel oli positiivselt üllatunud Lewis Hamiltonis, kes sakslase kaitseks välja astus. Samas leidis Vettel, et Hamiltoni võib mälu veidi alt vedada.

Sebastian Vettel mängis möödunud vormel 1 sarja etapil oma hea tulemuse maha, kui kaotas oma sõiduvahendi üle kontrolli ning tegi spinni. Pärast seda hakati meedias rääkima, et Vettel teeb lihtsaid vigu, sest pole vaimselt valmis Hamiltoniga võidu sõitma. Sakslase kaitseks astus aga Hamilton ise välja.

«Selline eksimus ei tähenda, et midagi sind vaimselt segaks. Selliseid asju juhtub kõigiga. See oli lihtsalt üks harv eksimus,» rääkis Hamilton Autospordile.

Vettel leidis aga Hamiltoni lausetes killukese nalja. «Mulle tundub, et Hamiltonil on lühiajalise mäluga probleeme,» naljatles sakslane, meenutades ise seda, kuidas ta möödunud aastal Itaalias sarnase sõiduvea tegi ning tänu sellele ka tiitliheitlusest praktiliselt välja kukkus. Ka siis kaitses Hamilton Vettelit sarnaselt.

«Ma arvan, et me mõlemad tahame üksteisest väga jagu saada. Tänapäeval on muidugi inimesed väga kerged kriitikat sinu suunas teele saatma, kui midagi veidi valesti läheb. Ma ei teadnud, et Hamilton mind selle eksimuse osas kaitses, aga seda on tõsiselt hea kuulda,» lausus Vettel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles