Ferrari boss tegi meeskonna esisõitja osas sotid selgeks

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: James Gasperotti / ZUMAPRESS.com

Ferrari vormel 1 meeskonna pealik Mattia Binotto kinnitas, et nende meeskonna esisõitja on Sebastian Vettel, mitte Charles Leclerc.

Leclerc tegi Bahreini GP-l suurepärast sõitu, kuid mootoriprobleem röövis temalt võidu. Võidusõidu ajal sai Leclerc korralduse püsida Vetteli selja taga, kuid noormees eiras meeskonna poolt tulnud korraldust.

Binotto sõnul on viiendat aastat Ferraris sõitev Vettel nende esisõitja ning kui on vaja kumbagi eelistada, siis on prioriteet Vettelil. «Ta on neljakordne maailmameister ning meie meeskonnas on tal kõige suurem tõenäosus MM-tiitlit võita,» lisas Binotto.

Leclerc teise sõitja staatusest probleemi ei tee. «Mõistan seda. Meil on vaja number ühte ja number kahte. Aga annan endast kõik, et tiimisisest olukorda muuta. See ei ole lihtne ülesanne. Pean kvalifikatsioonis temast kiirem olema,» ütles Leclerc.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles