Kullamäe ja Sõber tõusevad järgmiseks aastaks kõrgemasse liigasse

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks allakirjutanutest, Gert Kullamäe.
Üks allakirjutanutest, Gert Kullamäe. Foto: Mihkel Maripuu

Saku II liiga esimeses poolfinaalis alistas Kadrina Karud 86:68 Rae Koss/Hansaviimistluse. Võiduga kindlustati järgmiseks hooajaks koht esiliigas.

Kadrina alustas Allan Ehte vedamisel teravamalt ja läks viieminutilise mängu järel ette 12:2. Seejärel ärkas ka Rae Koss, kes tegi 9:0 vahespurdi ja tuli vastastest punkti kaugusele. Tasavägise esimese veerandi võitis Rae Koss numbritega 17:16.

Teise mänguperioodi lõpus loogilisemaid lahendusi leidnud ja kaitses vastased lukku pannud Kadrina haaras Gregory Clay Fosteri vedamisel poolajapausiks 43:28 eduseisu.

Kohtumise teine poolaeg kulges selgelt Andres Sõbra hoolealuste taktikepi all – kolmas mänguperiood Kadrinale 28:15 ja sellega oli sisuliselt mäng tehtud.

Gregory Clay Foster tõi võitjate parimana 40 punkti, 3 lauapalli ja 4 resultatiivset söötu. Allan Ehte arvele jäi 25 silma, 7 lauapalli ja 3 söötu. Gert Kullamäe pääses platsile 11 minutiks, saates teele ühe tabava kolmepunktiviske. Rae Kossu poolelt tõi Marek Einama 12 punkti, 9 silma peale jäid Madis Šumanov ja Sander Püüa.

Homses finaalmängus tuleb Kadrinal vastamisi minna Keila Korvpallikooli ja KK HITO/BC Karjamaa võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles