Hannes Soomer tehnilistest probleemidest: kui mootorratas sõidab, on see kiire

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer
Hannes Soomer Foto: Vaclav Duska Jr.

Hannes Soomer (MPM WILSport Racedays) näitas täna Hollandis Assenis Supersport klassi maailmameistrivõistluste neljandal etapil vabatreeningutes 12. ja 8. aega.

«Oleme täna tõesti palju tööd saanud teha: vahetanud aju ja elektrikimbu kallal töötanud,»  võttis Soomer tänase tegusa päeva kokku. «Jah, tehnika kallal on täna tulnud palju vaeva näha. Mitte selleks, et tsikkel kiirem oleks, vaid et see töötaks, sest paar korda suri see lihtsalt välja. Kuid kui mootorratas sõidab, on see kiire,» oli ta ka ise enda tulemusega rahul. Teise vabatreeningu tulemus oli küll kaheksas, kuid vahe kiireimaga vaid napilt üle sekundi.

Pärast eelmist, Aragoni etappi käis tsikkel ka stendis ja Soomeri sõnul mõned vead seal tõesti leiti, mis võisid võimsust mõjutada. Täna ta nii suurt vahet liidritega enam ei tundnud kui Portugalis.

Mõlema tänase vabatreeningu parima aja sõitis šveitslane Randy Krummenacher (BARDAHL Evan Bros. WorldSSP Team). Soomeri kaotus talle oli vastavalt 1,320 ja 1,005 sekundit.

Laupäeval sõidetakse Assenis kolmas vabatreening (Eesti aja järgi kell 10.55), Superpole (13.05)  ja pühapäevane võidusõit algab Eesti aja järgi kell 13.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles