Tulivihane Verstappen saatis konkurendid kuu peale: edaspidi keeran teile samamoodi (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: DIEGO AZUBEL / EPA

Red Bulli vormelisõitja Max Verstappen oli tänase Hiina GP kvalifikatsiooni järel püha viha täis.

Verstappen soovis enne kvalifikatsiooni lõppu ühe kiire ringi sõita, aga tema ees sõitnud autod aeglustasid teda nii palju, et ta jäi ringi alustamisega kaks sekundit hiljaks.

See tähendas, et Verstappenile läks kirja paremuselt viies aeg. Tema ees stardivad mõlemad Mercedese ja Ferrari piloodid.

«Minuga ongi nüüd kõik? Nad on ikka sellised si*apead, ausalt! Kõik lihtsalt võtavad ritta, et mulle käru keerata. Proovin küll hästi käituda, aga kõik lihtsalt keeravad mulle,» ütles Verstappen pärast seda, kui mõistis, et ei saa enam kiirele ringile minna.

Eelkõige oli see jutt suunatud Sebastian Vettelile, Daniel Ricciardole ja Nico Hülkenbergile, kes olid temast eelnevalt mööda sõitnud.

Hiljem Hollandi meediaga rääkides ütles Verstappen, et kavatseb süüdlastele kätte maksta. «Hoidsime teineteisega ühtlast vahet ja ühel hetkel läksid minust mööda Vettel ja kaks Renault’d. Nad lihtsalt keerasid kogu eeltöö tuksi. Nad rikkusid kirjutamata reeglit. Edaspidi hakkan ka neile kvalifikatsioonis käru keerama.»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles