Tänak kindlustas pensionipõlve

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Imago Sport/Scanpix

Eesti autorallikuulsused Ott Tänak ja Markko Märtin ühendasid jõud ning veavad nüüdsest Euroopa tipprallitiimi MM Motorsport koos, vahendas wrc.com.

Firma asutas 2006. aastal Märtin. Tänak, kes sõitis Tallinnas asuva tiimi värvides 2009 – 2011, ostis end ärisse sisse tänavuse aasta algul, eesmärgiga kindlustada elu, mis järgneb pärast rallisõitja karjääriga lõpparve tegemist.

«Lõin enda meeskonna 2013. aastal,» ütles Tänak, mõeldes siin OT Racingut, mis jätkab peamiselt koduste rallide karussellis. «Aga koostöö Markoga on palju tõhusam kui püüda seda teha temast eraldi. Olen teinud temaga koostööd nii kaua kui teda tunnen,» rääkis Tänak, kes saanud tunda Märtini tuge kogu senise karjääri jooksul. «Olen kuulunud selle spordiala juurde kogu oma elu ning tahan selle juurde jääda ka pärast võistlustluspordiga lõpetamist,» lisas ta.

Kui Tänak on õnnelik tulevikus MM Motospordis ootava ameti üle, siis Märtin pole enam kindel kui kaua ta soovib tiimiga aktiivselt seotud olla.

«Ma ei usu et kuulun sinna sama kaua kui Malcolm (Wilson, M-Spordi tegevjuht – toim), sõnastagem selle nii,» ütles Märtin. «Meil on tiimiga kindlad plaanid, on ühte moodi meeldiv arendada autosid ja nendega sõita ning alati on tore osaleda programmis, mis aitab ettevalmistada noori sõitjaid. Tema (loe: Tänaku) jaoks on see kindlasti hea – siseneda hästi toimivasse ärisse kohe pärast võistlemisega lõpetamist,» märkis Märtin.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles