Sebastien Loeb saab Hyundai WRC-masinaga ajaloolise võimaluse

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb koos kaardilugeja Daniel Elenaga kihutamas Hyundai i20 Coupe WRC-masina roolis Korsika rallil.
Sebastien Loeb koos kaardilugeja Daniel Elenaga kihutamas Hyundai i20 Coupe WRC-masina roolis Korsika rallil. Foto: PASCAL POCHARD-CASABIANCA / AFP

Üheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb, kes aitab käimasoleval hooajal Hyundai WRC-tiimi valitud rallidel, haarab ajaloolisest võimalusest, kui osaleb juuni keskpaigas esimese sõitjana Hyundai i20 Coupe WRC-rallimasinaga Prantsusmaa meistrivõistluste etapil.

Nimelt võtab 45-aastane prantslasest vanameister koos kaardilugeja Daniel Elenaga 14.–16. juunil osa asfaldikattel sõidetavast Rallye Vosges Grand Estist, et valmistuda 22.–25. augustil MM-sarjas peetavaks Saksamaa asfaldriralliks.

Kui varem ei lubanud Prantsusmaa autoliit FFSA pragustel WRC-masinatel kohalikel meistrivõistlustel kaasa lüüa, siis nüüd on see võimalik ning esimese piloodina haarab šansist kinni just Loeb.

«Me ei soovi sekkuda meistrivõistlustel kõrgesse mängu» ütles Loeb, kes ei teeni reeglite järgi kaasaegse WRC-masinaga isegi mitte punkte. «Meie eesmärk on saada rohkem kogemusi ning koguda autoga kilomeetreid. Samuti soovime rõõmustada pealtvaatajaid,» lisas ta.

Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: LAVadinho / imago images / PanoramiC
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles