Naiste jalgpalli karikavõistluste poolfinalistid selgunud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Tallinna Kalev on Eesti naiste jalgpalli karikasarja üks tänavusi poolfinaliste.
JK Tallinna Kalev on Eesti naiste jalgpalli karikasarja üks tänavusi poolfinaliste. Foto: Ardi Truija

Naiste jalgpalli karikavõistlustel kindlustasid viimastena koha poolfinaalis JK Tallinna Kalev ja Tallinna FC Flora.

Võõrsil Tartu SK 10 Premiumiga kohtunud Kalev alistas vaastase 5:1. Mängu esimene värav sündis seitsmendal minutil, kui penaltipunktil oli täpne Jana Pipar. Tänu Emma Treibergi tabamusele mindi vaheajapausile Kalevi 2:0 eduseisus.

Teisel poolajal lisas kaks väravat veel Kaili Pertel ja normaalaja viimasel minutil oli täpne Mari Abel. SK 10 poolt oli resultatiivne Renita Roopalu.

FC Flora kohtus Võru Jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul Põlva Lootose naiskonnaga ning võttis kindla 10:0 võidu, lüües avapoolajal neli ning teisel kolmveerandtunnil kuus vastuseta väravat. Kaks tabamust said kirja Mari Liis Lillemäe (pildil), Katrin Loo ja Kelly Rosen. Korra olid täpsed Kethy Õunpuu, Valeria Liik, Anastasia Ivanova ja Maarja Saulep.

Varasemalt olid poolfinaalidesse jõudnud Saku Sporting ja Pärnu JK, kes pääsesid nelja parema hulka veerandfinaalmängudeta. Sporting pääses otse edasi tänu eelmise hooaja järel meistri- ja karikavõistlustest loobunud Tallinna FC Levadia naiskonna äralangemise tõttu. Pärnu JK teenis loobumisvõidu Tallinna FC Ajaxilt.

Poolfinaalpaaride loosimine toimub 22. aprillil kell 11.30 Eesti Jalgpalli Liidu ruumides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles