Video: Östberg pettis Paddoni kaasabil mitu kasti õlut välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Rallisõitja Mads Östberg sõitis möödunud nädalavahetusel kaasa Uus-Meremaal toimunud Otago rallil, kus teenis historic klassis võidu. Kuna ühe auhinnana oli ette nähtud sõitja kehakaalu koguses õlut, otsustas naljamehena tuntud Östberg kasutusele võtta «alatud nipid».

See tähendas, et Östberg valmistus kaalumiseks hoolega. Ta pani oma taskud täis nuge ja kahvleid täis ning haaras abiliste toel lisakilode jaoks sülle ka kolm kasti õlut.

«Kuna ma pole kõige raskem kutt, proovisin veidi petta. Kõik lõppes sellega, et lõhkusin sõna otseses mõttes kaalu ära. Aitäh Hayden Paddon ja JK (John Kennard – Paddoni kaardilugeja – toim), et aitasite januse kuti hädast välja,» kirjutas kaalumisest sotsiaalmeedias videot jaganud Östberg.

Kui palju õlut Östberg siis endaga koju kaasa vedas? Kui norralane oli ühes kaalu otsas kolme kastiga, siis teises kaalu otsas oli kaheksa kasti õlut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles