Red Bulli pealik: Gasly ei oska meie masina paremaid külgi ära kasutada

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pierre Gasly
Pierre Gasly Foto: James Moy / James Moy Photography/PA Images / Scanpix

Sel hooajal Red Bulli meeskonnas koha saanud Pierre Gasly tulemused hooaja alguses pole olnud päris oodatud tasemel. Samas usuvad nii meeskonna pealik Christian Horner kui ka Gasly ise, et asjad on liikumas paremuse suunas.

Gasly hooaja algus Red Bulli meeskonnas pole just liiga hea olnud. Parimaks tulemuseks on noorukil kuues koht ning kiireim ring Hiina etapilt. Samas leiab meeskonna pealik Horner, et samm edasi on tehtud.

«Ma näen, et Gasly on arenenud ning teinud sammu edasi võrreldes varasemaga. Ta lihtsalt pole uue masinaga veel päris sinapeale saanud. Ta ei oska veel Red Bulli võistlusmasina paremaid külgi ära kasutada,» rääkis Horner Autospordile.

«See on tema jaoks päris keeruline katsumus. Samas me näeme, et ta areneb ning Hiinas sõidetud kiireim ring on tõestus sellest, et asjad liiguvad paremuse suunas. See annab Gasly'le endale samuti enesekindlust juurde,» rääkis Horner.

Ka Gasly ise mõistab, et olukord ei ole just parim: «Mul on kõvasti tööd veel teha. Mul on vaja veel masinaga harjuda, et saada kiiremaks. Samas mõistan, et arenen iga sõiduga ja nii loodan ka järgmisel etapil väikse sammu edasi teha,» lausus Gasly.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles