Vinge lõpp: Tallinna Kalev/TLÜ pääses meistriliiga poolfinaali lisaaja viimase sekundi kolmesega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev/TLÜ (sinises)
Tallinna Kalev/TLÜ (sinises) Foto: Remo Tõnismäe

Eesti korvpalli meistriliigas peeti täna neljas veerandfinaalkohtumine Tallinna Kalev/TLÜ ning Tartu Ülikooli vahel. Kohtumise võitis lisaajal Kalev pääsedes sellega ka poolfinaali.

Tartu alustas kohtumist hästi, olles avapoolaja lõpuks peal 24:16. Teisel veerandajal suutis aga Kalev end koguda ning kaotusseisu veidi vähendada – poolajale mindi Tartu Ülikooli 45:39 eduseisus.

Kolmandal veerandajal suutis Kalev lõplikult mängu tagasi murda ning veerandaja lõpuks suudeti kohtumist juba 66:62 juhtima minna. Siiski ei lõppenud kohtumine nii kergelt. Tartul oli oma viimane sõna veel ütlemata ja nii suudeti viimase veerandaja lõpuks seis viigistada 84:84, mis tähendas, et kohtumine läheb lisaajale.

Lisaajal suutis Tartu meeskond veidi domineerida ning oli kohtumist võitmas. Kuus sekundit enne kohtumise lõppu oli Tartu veel kahe punktiga juhtimas, kuid Joshua Noffleti viimase sekundi kolmene tõi Kalevile ülimagusa 97:96 võidu, viis Kalevi ühtlasi edasi poolfinaali.

Kalevi parimaks oli Damarcus Jamaal Harrisson 23 punktiga, võiduviske tabanud Nofflet tõi vaid seitse punkti. Tartu parimaks oli Arnas Velica 29 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles