Ostapenko aina kaotab ja Läti tennisenaiskond jäi 5500 pealtvaataja ees Saksamaale alla

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Frustreerunud Jelena Ostapenko pärast laupäevast kaotust Mona Barthelile
Frustreerunud Jelena Ostapenko pärast laupäevast kaotust Mona Barthelile Foto: Roman Koksarov / AP/Scanpix

Tennise FedCupi Maailmaliiga I grupi üleminekumängudel Arena Rigal kaotas Läti naiskond reedel ja laupäeval peetud tenniselahingus Saksamaale 1:3 ning ei täitnud rohkearvulise kodupubliku ootuseid.  Lätlannade sihiks oli jõuda Fed Cupi Maailmaliiga I gruppi.

5500 silmapaari ees peetud tennisematš toimus Läti esinumbri Anastasija Sevastova puudumisel, sakslastel ei osalenud haigestunud Angelique Kerber.

Jelena Ostapenko (WTA 29.), kes mängis Läti esinumbri kohal, kaotas oma mõlemad üksikmängud kahele Saksamaa veteranmängijale Andrea Petkovicile (WTA 71.) 5:7, 4:6 ja Mona Barthelile (WTA 90.) 4:6, 3:6.

21-aastane Läti tennisist tegi matšis Petkovici vastu vea vea järel ning mängu lõpuks kogunes tema arvele 52 lihtviga, seda 19 eduka äralöögi juures.

Kahe aasta tagune Prantusmaa lahtiste tšempion lõpetas teise üksikmängu Bartheli vastu reketi purustamisega, kui ta oli teinud kolm topeltviga järjest.

Läti sai ainsa võidupunkti paarismängust, kui Ostapenko ja 19-aastane Daniela Vismane alistasid mitte midagi otsustanud matšis Anna-Lena Grönefeldi ja Petkovici 6:1, 6:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles