Flora küttis Kuressaarele sauna, Vassiljev avas mänguskoori

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Flora jalgpallimeeskonna ridades skoorisid täna nii Konstantin Vassiljev (keskel) kui ka Erik Sorga.
Tallinna FC Flora jalgpallimeeskonna ridades skoorisid täna nii Konstantin Vassiljev (keskel) kui ka Erik Sorga. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti jalgpalli Premium liigas jätkas võidumarssi Tallinna FC Flora, kui sai seitsmendas voorus kodusel Sportland Arenal tulemusega 5:0 jagu FC Kuressaarest.

Rohevalgete ridades avas skoori 23. mänguminutil Konstantin Vassiljev. Lisaks said jala valgeks veel Erik Sorga (37.), Pavel Dõmov (66.) ning kahe väravaga säranud Herol Riiberg (77., 89.).

Sel hooajal vaid võite tunnistanud Floral on liigatabelis 21 punktiga täisedu. Kuressaare asub kümne meeskonna konkurentsis seitsme punktiga kuuendal positsioonil.

Floraga võib täna samale real tõusta ka Tallinna FCI Levadia, kes kohtub parasjagu kell 15 alanud vastasseisus võõral väljakul liigatabeli kolmanda satsi Paide Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles