Manchester Unitedi unistus Meistrite liigast sai valusa hoobi

Silver Tabo
, reporter
Copy
Everton küttis Manchester Unitedile korraliku sauna.
Everton küttis Manchester Unitedile korraliku sauna. Foto: Peter Powell / EPA

Nädala alguses jalgpalli Meistrite liigas kahe mängu kokkuvõttes FC Barcelona vastu nullile jäänud ning ühtlasi konkurentsist langenud Manchester United jätkas nadi hoogu ka Inglismaa kõrgliigas Premier League, kui jäi võõrsil tulemusega 0:4 alla Evertonile.

Kodumeeskonna väravate eest hoolitsesid Richarlison (13. minutil), Gylfi Sigurdsson (28.), Lucas Digne (56.) ja Theo Walcott (64.).

United on nüüd viimasest kaheksast kohtumisest kaotanud neli. Seejuures suudeti toimetada tänases matšis Evertoniga väravaraamistikku seitsmest löögist vaid üks.

Liigatabelis jätkab ManU 64 punktiga kuuendal kohal, mis tähendab võimalust lüüa kaasa Euroopa liiga kvalifikatsioonis. Viimasena praegu Meistrite liiga kohta ehk neljandat positsiooni hoidval Arsenalil on üks mäng vähem peetud ning kogutud seni 66 silma. Samad punktid on ette näidata ka viiendal real paiknevalt Chelseal. Tottenham Hotspur asub 67 silmaga kolmandal kohal ning Everton 49 punktiga seitsmendal kohal.

Käimasoleval hooajal ootavad Manchester Unitedit veel ees mängud Manchester Cityga, Londoni Chelseaga, Huddersfield Towniga ja Cardiff Cityga.

Täna on Premier League'is kavas veel kaks kohtumist, kui algusega kell 18 kohtuvad omavahel Arsenal ja Crystal Palace ning Cardiff City ja Liverpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles