Tipphetked: Ronaldo jõudis tulises derbimatšis väravaküttide edetabelis esikolmiku lävele

Postimees Sport
Copy

Juba eelmisel nädalal kaheksanda järjestikuse Itaalia jalgpalli kõrgliiga Serie A meistritiitli kindlustanud Torino Juventus pidas 34. voorus Meistrite liiga koha nimel võitleva Milano Interiga võõral väljakul maha tulise lahingu, mis lõppes 1:1 viigitulemusega.

Kodumeeskond asus kohtumist juba seitsmendal mänguminutil belglasest poolkaitsja Radja Nainggolani tabamusest juhtima. Juventuse viigivärava lõi 62. minutil hooaja 20. tabamuse kirja saanud portugallane Cristiano Ronaldo, kes jõudis Serie A väravaküttide edetabelis esikolmiku lävele.

Teda edestavad neli mängu enne hooaja lõppu veel Fabio Quagliarella (Sampdoria, 22 väravat), Duvan Zapata (Atalanta, 21) ja Krzysztof Piatek (AC Milan, 21).

Juba kaheksandat aastat järjest meistriks kroonitud Juventus on nüüd liigatabelisse kogunud 90 punkti. Milano Inter asub 62 silmaga kolmandal kohal, kuid kuklasse hingavad nii praegu viimasel Meistrite liigasse viival neljandal positsioonil paiknev AS Roma (58) kui ka viies ja kuues meeskond AC Milan (56) ja Atalanta (56), kel on veel üks mäng varuks.

Enne mängu:

Kui Juventusel pole enam midagi mängus, siis kolmandal kohal asuv Inter püüab järgmiseks hooajaks teenida kohta Meistrite liigas. Viis vooru enne hooaja lõppu edestab Inter lähimaid konkurente AC Milani ja Atalantat viie ning AS Romat kuue punktiga. 

Hooaja esimeses omavahelises lahingus, mis toimus Torinos, saavutas 1:0 võidu Juventus. Toona lõi mängu ainsa värava horvaat Mario Mandžukic, kellel on tänavu kirjas kokku kaheksa liigaväravat. Juventuse parim väravakütt on Cristiano Ronaldo 19 tabamusega, ent paremustabelis edestavad teda veel Fabio Quagliarella (Sampdoria, 22 väravat), Duvan Zapata (Atalanta, 21) ja Krzysztof Piatek (AC Milan, 21).

Kogu mäng järelvaadatavana:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles