Itaalia suurklubid noolivad Manchester Unitedi ründajat

Kris Ilves
, reporter
Copy
Romelu Lukaku.
Romelu Lukaku. Foto: Martin Rickett / PA Wire/PA Images

Manchester Unitedi ja Belgia jalgpallikoondise ründaja Romelu Lukaku ambitsioon on lähitulevikus mängida Itaalia jalgpalliliigas Serie A.

«Serie As mängimine on minu unistus. Ma loodan seal mängida varem või hiljem, isegi kui praegu keskendun ma Manchester Unitedis mängimisele,» lausus 25-aastane Lukaku väljaandele Sky Italia. Sealse meedia andmetel on Lukaku teenetest huvitatud suurklubid Torino Juventus ja Milano Inter.

Lukaku siirdus Manchester Unitedisse aastal 2017, kui Punased Kuradid maksid Evertonile tema mängijaõiguste eest hinnanguliselt 85 miljonit eurot. Ta on kuulunud ka Londoni Chelsea hingekirja, kuid pealinnaklubis belglane soovitud mänguaega ei teeninud.

«Ma soovisin Chelseas mängida, aga Mourinho (Jose Mourinho – toim) ei lubanud ja ma lahkusin,» kommenteeris Lukaku. «Ma ei ole temaga kunagi tülitsenud, aga kui asi pole õige, olen arvamusel, et parem on lahkuda. Kui ma temaga (Unitedis) taas kohtusin, andis ta mulle palju ja olen talle selle eest igavesti tänulik,» lisas Lukaku.

Lukaku on käimasoleval Premier League’i hooajal löönud 12 väravat, olles ühe tabamuse kaugusel meeskonnakaaslasest Paul Pogbast. Lukaku kogusaldo Manchester Unitedis on 65 liigamänguga 28 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles