Galerii: Eesti jalgpallikoondis lõi kolme mänguga 14 vastuseta väravat ja võitis koduse turniiri

Andres Vaher
, reporter
Copy
Eesti U17 noormeeste jalgpallikoondis.
Eesti U17 noormeeste jalgpallikoondis. Foto: Eesti Jalgpall / Instagram

Eesti U17 jalgpallikoondis alistas Tallinnas toimunud UEFA sõprusturniiri viimases kohtumises Leedu eakaaslased 2:0 ja saavutas üldarvestuses kindla esikoha.

Eesti meeskonna väravad lõid tänases kohtumises 40. mänguminutil Daniil Kurakšin ja 76. minutil Taaniel Usta. Eelnevates mängudes oli Eesti pihuks ja põrmuks teinud Liechtensteini 7:0 ja Fääri saared 5:0.

2019. aasta on olnud Eesti U17 koondisele väga edukas, viiest mängust on võidetud neli ning seda väravate vahega 16:5.

«Kindlasti tuleb väga rahule jääda. Eriti hea meel, et suutsime täna mängida korraliku võitlusvaimuga ja targalt. Kaitsjad ja keskväli suutis vastaseid jooksutada, mitte ei otsinud kohe pikka palli ette. Väsitasime Leedu ära,» rõõmustas Eesti U17 koondise peatreener Norbert Hurt.

Kui veel eelmisel aastal sõltus tolle vanuseklassi edu väga palju esiründaja Aleksandr Šapovalovist, siis täna suudeti võit koju jätta ka temata - Flora duubelrivistuse väravakütt kandis mängukeeldu.

«Alguses oli meil tasakaal täiesti paigast ära. Endale lasime lüüa liiga palju ja ainult üks mees lõi meilt vastu. Pool aastat läks aega, kuni suutsime hakata taga nulli hoidma - kasvõi vähemalt poolaja - ja leida uusi väravalööjaid. Raske, aga meeldiv töö on olnud. Liigume järjest edasi,» kirjeldas Hurt järgmise aasta koduseks EM-finaalturniiriks valmistumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles