Video: Duranti karjääri parim etteaste play-off’is vedas Warriorsi järgmisesse ringi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Kevin Durant.
Kevin Durant. Foto: Jae C. Hong / AP

Korvpalliliigas NBA selgus järjekordne play-off’i avaringist edasipääseja, kui valitsev meister Golden State Warriors alistas seeria kuuendas mängus Los Angeles Clippersi võõrsil tulemusega 129:110 ning võitis seeria mängudega 4:2.

Üleplatsimeheks kerkis Warriorsi pallivõlur Kevin Durant, kelle arvele kogunes 50 punkti (kolmesed 6/14, kahesed 9/12, vabavisked 14/15), millest suisa 38 silma sündis esimesel poolajal. 50 punkti tähistab ka Duranti isiklikku tippmarki unistuste liiga play-off’is. 

«Olen elus näinud palju häid esitusi, aga see oli parim,» võttis mängujärgsel pressikonverentsil Golden State Warriorsi peatreener Steve Kerr oma hoolealuse etteaste lühidalt kokku.

Duranti toetasid Stephen Curry 24, Draymond Green 16 ja Andre Iguodala 15 silmaga. Green noppis ka 14 lauapalli ja andis 10 resultatiivset söötu. Clippersi parim korvikütt oli 29 punkti kogunud Danilo Gallinari.

Warriors kohtub play-off’i teises ringis ehk konverentsi poolfinaalis Houston Rocketsiga, kes sai avaringis mängudega 4:1 jagu Utah Jazzist. Tänavu on meeskonnad neli korda mõõtu võtnud, neist kolm mängu on võitnud Rockets, ent märtsis peetud viimasest omavahelisest lahingust (106:104) väljus võitjana Warriors. Mullu läksid Houston ja Golden State vastamisi läänekonverentsi finaalis ning toona jäi mängudega 4:3 peale Warriors.

Kokku on koha play-off’i teises ringis koha kindlustanud seitse meeskonda: idakonverentsis konkurentsi jäänud paarid on Milwaukee Bucks – Boston Celtis ja Philadelphia 76ers – Toronto Raptors ning läänekonverentsis ootab Portland Trail Blazers vastast Denver Nuggets – San Antonio Spurs seeriast, mille seis on praegu 3:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles