Poksivennad Kamaninid näitasid Maardu suurvõistlusel klassi

Postimees Sport
Copy
Maardu CUP 2019
Maardu CUP 2019 Foto: Kristina Jegorova/Eesti Poksiliit

Narvast pärit poksivennad Pavel, Semjon ning Fjodor Kamanin tõid perekonda Maardus toimunud kõrgetasemeliselt turniirilt tervelt kolm esikohta.

Kahel aastal järjest täiskasvanute seas Eesti kergekeskkaalu meistriks tulnud Pavel Kamanin (Narva PSK, pildil) alistas võistluste avapäeval kohtunike ühehäälse otsusega Valgevene pealinnast Minskist pärit võitleja Nikita Butško. Finaalis oli poksi suurlootus sama tulemusega üle leedulasest Remaldas Drusest.

Paveli noorem vend Semjon (Narva PSK), kes võistles kuni 19-aastaste seas, alistas poolfinaalis kohtunike 3:0 häältega Minski kindamehe Vadim Kurbatšovi. Seejärel oli nooremates vanuseklassides vaid võite kogunud Kamanin üle kindlalt lätlasest Artur Ivanovsist.

Nii Pavel kui Semjon Kamanin olid ainsad Eesti poksijad, kes oma vanuseklassides turniiri võidu kodukamarale jätsid.

Nooremas vanuseklassis võidutses kahe suurema venna eeskujul ka pere noorim poksija Fjodor Kamanin (Narva PSK), kes tuli võitjaks kuni 15-aastaste seas, olles parim kaalukategoorias kuni 40 kilogrammi.

Eestlastele tõi au ja uhkust ka Jana Vill (OMK), kes oli parim kuni 17-aastaste neidude seas. Sama vanuseklassis võidutses eestlaste parimana ka Vadim Dorohhin (Järve-Boxing).

Kokku osales Maardus toimunud mälestusturniiril 114 poksijat mitmes erinevas vanuseklassis. Võistlejaid tuli kohale Leedust, Lätist, Valgevenest, Armeeniast, Soomest, Venemaalt ning Ukrainast ja Eestist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles