«12 punkti, hea töö, munapead!» Nõmme Kalju fännid tahtsid pärast Kuressaarega tehtud viiki oma mängijatele kallale minna (3)

Postimees Sport
Copy
Nõmme Kalju jäi hätta ka FC Kuressaarega
Nõmme Kalju jäi hätta ka FC Kuressaarega Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju ja FC Kuressaare mängisid täna jalgpalli Premium liiga kaheksandas voorus väravateta viiki. Kalju toetajad olid pärast järjekordset nõrka esitust tulivihased. 

Kalju fännid hakkasid oma meeskonna mängijaid pärast lõpuvilet solvama ning väljakule mängijate suunas visati ka õllepurk. Kalju mängijad vastasid ka ise oma klubi fännidele, mille peale Kalju poolehoidjad veelgi rohkem ärritusid.

«Turvamehed pidid Kalju fänne kinni hoidma ja takistama, et nad Nõmme mängijatele peale ei jookseks. Pärast kohtumise lõppu oli Subbotin (Nõmme Kalju poolkaitsja Igor Subbotin – toim) eraldi ka toetajatega vaidlemas, Markovitš (Nõmme Kalju kaitsemängija Andri Markovitš – toim) tiris lõpuks ta sealt ära,» vahendasid kohapeal olnud pealtvaatajad.

Ka jalgpall.ee leheküljel näidatud otseülekandes oli kuulda, kuidas Kalju toetajad saatsid oma meeskonna väljakult minema sõnadega: «Kuradi munapead, 12 punkti, hea töö...»

Kalju on nüüdseks tõesti kogunud kaheksa mänguga vaid 12 punkti ning nii asutakse liigatabelis viiendal kohal. Kuressaare on kaheksa punktiga kohe Kalju järel kuuendal kohal. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles