Manchester City haaras taas liidriohjad, pinget kruvib heitlus ülejäänud Meistrite liiga kohtadele

Kris Ilves
, reporter
Copy
Sergio Agüero (paremal) ja Bernardo Silva.
Sergio Agüero (paremal) ja Bernardo Silva. Foto: ANDREW YATES / REUTERS

Manchester City alistas jalgpalli Premier League’is võõrsil Sergio Agüero väravast Burnley tulemusega 1:0 ja kerkis taas liigatabeli tippu, edestades Liverpooli ühe punktiga.

Kui liigahooaja lõpuni jääb nii Manchester Cityl kui ka Liverpoolil kaks kohtumist, on trumbid tiitlikaitsja City käes, sest lisaks ühepunktilisele edule ootavad tiitlikaitsjat ees mängud Leicester City ja Brighton & Hove Albioniga. Liverpool kohtub järelejäänud mängudes Newcastle Unitedi ja Wolverhampton Wanderersiga.

Londoni Arsenal kaotas 36. mängudevoorus võõrsil 0:3 Leicesterile. Kolme hooaja taguse tšempioni eest lõi kaks väravat Jamie Vardy (86. ja 95. minutil) ning ühe lisas Youri Tielemans (59.). Tegu oli Arsenali kolmanda järjestikuse kaotusega Premier League’is.

Manchester United ja Londoni Chelsea mängisid Old Traffordil 1:1 viiki. Juan Manuel Mata viis võõrustajad 11. minutil juhtima, kuid Marcos Alonso lõi kaks minutit enne esimese poolaja lõppu külaliste viigivärava. Teisel kolmveerandtunnil väravaid ei löödud.

Seega kruvib heitlus Meistrite liiga ehk kohtadele esinelikus pinget. Kui Manchester City ja Liverpool on juba ammu eest rebinud, siis Tottenham Hotspur on kolmandana kogunud 70, Chelsea neljandana 68, Arsenal viiendana 66 ja Manchester United kuuendana 65 punkti.

Tottenham kohtub kahes järelejäänud mängus Bournemouthi ja Evertoniga, Chelsea Watfordi ja Leicesteriga, Arsenal Brightoni ja Burnleyga ning Manchester United Huddersfield Towni ja Cardiff Cityga.

Tõsi, Tottenhamil, Chelseal ja Arsenalil on endiselt võimalus kindlustada järgmiseks hooajaks koht Meistrite liigas ka tänu edule eurosarjas. Nimelt on Tottenham konkurentsis Meistrite liigas, Chelsea ja Arsenal Euroopa liigas. Mõlema sarja võitja pääseb automaatselt järgmiseks hooajaks Meistrite liiga alagrupiturniirile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles