Tartu korvpallurid laovad juba vundamenti uueks hooajaks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Kivi on veerandfinaalseerias jäänud Kalev/TLÜ mängijate haardesse. Hiljuti 20-aastaseks saanud Kivi on üks üheksast mängijast, kes jätkab TÜ meeskonnas ka uuel hooajal.
Robin Kivi on veerandfinaalseerias jäänud Kalev/TLÜ mängijate haardesse. Hiljuti 20-aastaseks saanud Kivi on üks üheksast mängijast, kes jätkab TÜ meeskonnas ka uuel hooajal. Foto: Sander Ilvest

Napilt nädalapäevad saidki Tartu ülikooli noored korvpallurid hooaja järel hinge tõmmata – juba esmaspäeval olid nad taas treeningusaalis higi valamas.

Suuresti 20-aastastele või noorematele mängijatele toetunud tartlased langesid nii Eesti-Läti ühisliigas kui ka Eesti meistrisarjas konkurentsist veerandfinaalides. Ühisliigas jäädi kahe mängu kokkuvõttes kindlalt alla Tartu korvpalli põlisele vaenlasele BC Kalev/Cramole, kolme võiduni peetud Eesti liiga veerandfinaalseerias saadi Tallinna meeskonnast Kalev/TLÜ jagu vaid ühel korral. Seeria viimasel matšil jäädi suurel reedel vastastele alla napimast napimalt, 96:97.

Üheksa jätkajat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles