Mäkinen: hakkasime Tänaku autot tabanud tehnilisele probleemile kohe lahendust otsima (7)

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: Karli Saul

Toyota Gazoo rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen kinnitas, et meeskond on otsimas lahendusi väikestele tehnilistele probleemidele, mis sel hooajal Toyota sõitjate masinaid kimbutanud on.

Siiani on Toyota ainsaks võiduks Ott Tänaku poolt võetud etapivõit Rootsi MM-rallilt. Mitmetel juhtudel on Toyota edu pärssinud tehnilised probleemid ning rehvipurunemised, mis on samuti tingitud Toyota velgedest.

Möödunud nädalavahetusel Argentina rallil suutsid nii Tänak kui ka Kris Meeke võtta hulgaliselt katsevõite ning olla pidevalt konkurentsis. Ometigi oli Toyota parimaks Meeke, kes lõpetas ralli alles neljandal kohal. Nii Tänaku kui ka Meeke'i tulemuse rikkusid tehnilised probleemid.

Meeke kaotas reedesel rallipäeval kolmanda käigu ning kaotas selletõttu kõvasti aega. Tänakul oli reedesel päeval probleeme piduritega, nagu ka Meeke'il ja Jari-Matti Latvalal. Lõppude lõpuks pidi Tänak ralli teiselt kohalt katkestama elektriprobleemi tõttu.

«Me peame uuesti tasemele saama ning rallisid võitma hakkama. Meil on masinate juures väiksed probleemid, millega me peame vaeva nägema. Selline asi on muidugi frustreeriv,» rääkis Mäkinen Autospordile.

«Oti hea tulemuse rikkus generaator, millel kadus ühendus. Peame sellistest probleemidest jagu saama. Alustasime koheselt selle probleemi lahendamisega, üritame kogu juhtmete osa läbi mõelda,» kinnitas Mäkinen.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles