Video. Uskumatu: Soome golfimängija tegi kaks hole-in-one`i järjest!

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Foto: Kevin C. Cox / AFP/Scanpix

Kuigi soomlane Jere Jaakkola pole tavaline golfiharrastaja, nimelt on ta Soome Golfilehe ja Golfpiste peatoimetaja, on kahe järjestikuse hole-in-one`i löömine golfis ikkagi ülimalt haruldane saavutus.

Jere Jaakkola lõi Kemjönsaares asuva Bjärka Golfirajal kaks hole-in-one`i. Ja veel järjest!

«Esimene kord nägin lihtsalt, et pall läks augu kõrvale ning hakkas tasapisi sisse vajuma. See oli selline ülesmäge rada, kus sa päris täpselt auku ei näegi. Poisid ütlesid, et pall kukkus väga lähedale, mulle endale tundus, et löök jäi lühikeseks. Kui läksime lähemale, polnud palli kuskil, ainus koht, kus pall võis olla, oli auk,» rääkis Jaakkola Iltalehtile.

«Olen golfi mänginud 28 aastat, ja midagi sellist pole juhtunud. Eriti kihvt oli see, et kõik töökaaslased olid kohal.

Järgmist hole-in-one`i õnnestus Jaakkolal nautida kogu selle täiuses. Jõudsin juba rahuneda, kuigi eelmisel greenil pidin ka pisut tähistama. Oli koha näha, et sellest tuleb hea löök. Pall maandus lipu lähistele. Seejärel nägime, et pall veeres auku. Edasised mälupildid on lünklikud,» sõnas Jaakkola. Soomlase rõõmujoovastust vaata siit:

USA golfiregistri andmetel on harrastusmängija hole-in-one`i võimalus  üks 12 000-le. Kaks järjstikust hole-in-one`I aga lausa üks 67 miljonile. Kui võrdluseks tuua näiteks lotomäng, siis loto peavõidu tõenäosust hinnatakse üks 15 miljonile.

«Pärast teist õnnestumist käed juba värisesid ja eks mu mäng ka sinna lõppes,» ütles Jaakkola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles