Auhinnasadu saalijalgpallis

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Eesti saaljalgpalli parimad Maksim Aleksejev ja Margarita Matjuhhova
Eesti saaljalgpalli parimad Maksim Aleksejev ja Margarita Matjuhhova Foto: Robert Lepik/EJL

Nädalavahetusel tõmmati joon alla saalijalgpallihooajale, kui jagati auhindu nii liigade parimatele võistkondadele kui mängijatele.

A. Le Coq Arenal toimunud üritusel riputati medalid kaela Betsafe saaliliiga esikolmikule Viimsi FC Smsrahale, Tallinna FC Cosmosele ja Tartu Ravens Futsal EMÜ SK-le.

Betsafe saaliliiga aasta mängijaks nimetati Maksim Aleksejev (FC Cosmos), kes oli ühtlasi ka suurimaks väravakütiks ja parimaks punktimeistriks (väravad + söödud). Finaalseeria väärtuslikumaks mängijaks valiti Mark Boskin (Viimsi Smsraha).

Traditsioonilise Saalihundi auhinna, mis läheb inimesele või organisatsioonile, kes või mis on lõppenud hooajal paistnud eriliselt silma Eesti saalijalgpalli arendamisel, pälvis Aleksandr Kostin, kes on pikaaegse toetajana panustanud ala arenemisse.

Hooaja lõpetamisel autasustati esimest aastat toimunud naiste saalijalgpalli Meistriliiga esikolmikut: FC Pae United, Põltsamaa SK Motiiv ja Nõmme Kalju FC. Aasta mängija auhinna pälvis Margarita Matjuhhova (Pae United). Suurim väravakütt oli Anastasia Dodeltseva (Pae United), kes sai hooaja jooksul kirja lausa 46 väravat.

Saalijalgpallikoondise aasta väravaks nimetati Sergei Kostini tabamus EM-valikturniiril Bulgaaria vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles