Bucks jõudis NBA poolfinaalist ühe võidu kaugusele

Indrek Raudkivi
, reporter
Copy
Giannis Antetokounmpo (34) paneb Boston Celticsi vastu pealt
Giannis Antetokounmpo (34) paneb Boston Celticsi vastu pealt Foto: Maddie Meyer / AFP/Scanpix

Korvpalliliiga NBA möödunud ööl peetud play-off seeria teise ringi neljas kohtumine Bostonis sealse Celticsi ja Milwaukee Bucksi vahel lõppes külaliste 113:101 võiduga.

Kui Bucksi liider Giannis Antetokounmpo sai kolmanda veerandaja alguses oma neljanda vea, ja tundus, et Boston Celticsil on võimalus ning nad haistavad oma šanssi seeria viigistada.

Kuid läks vastupidi – Milwaukee võttis mängu üle kontrolli.

Antetokounmpo vaatas kolmandal veerandajal rahulikult pingilt, kuidas Bucks eduseisu kahekohalise numbrini suurendas. Kreeklane astus väljakule taas viimasel veerandajal ja lõpetas mängu suurepärase 39 punkti ja 16 lauapalliga,

Milwaukee juhib seeriat nüüd 3:1 ja on vaid sammu kaugusel Idakonverentsi finaalist. Viimati jõudis Bucks nii kaugele 2001. aastal.

Mängus sai otsustavaks Bucksi pikem pink, sest nende teine ešelon mängis Bostoni pingipoisid 32:7 üle ning viis 59:59 seisult külalised 78:68 juhtima.

«Kui aus olla, tunnen alati väikest muret kui Giannis ja Khris Middleteon (Bucksi liider number kaks) pingil on,» ütles Bucksi peatreener Mike Budenholzer pärast mängu.

See võis jääda hooaja viimaseks Bostoni kodumänguks. Celticsi parim oli Kyrie Irving, kes tõi 23 silma ja jagas 10 korviga lõppenud söötu, kuid tabas kolmeseid seitsmest katsest vaid ühe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles