Eesti noored BMXi ässad Euroopa karikasarjas edukad

Toimetas Indrek Raudkivi
Copy
Oliver-Sten Saar (880) stardis
Oliver-Sten Saar (880) stardis Foto: Kersten Van Kerckhoven

Nädalavahetusel toimus Norras, Rades,  BMX krossi Euroopa karikasarja 5. ja 6. etapp. Eesti ratturitest võistlesid seal Oliver-Sten Saar (B13, BMX Turku) ja Luukas Lajal (B11, Airpark). Oliver-Sten Saar jõudis mõlemal päeval finaali ning võitis tubli 5. koha. Luukas Lajal sõitis mõlemal päeval ennast välja poolfinaali.

Oliver-Sten Saar ise ütleb, et ta jäi tulemustega igati rahule. «See rada ei meeldinud mulle eriti. Sõit ei olnud sujuv, viraažid olid liiga pikad. Teine ja kolmas sirge tõmbasid hoo maha. Muidu olen aga rahul, sest sain mõlemal päeval siiski finaali ja sõitsin välja  5. koha,» kommenteerib Oliver-Sten.

Ka Luukas Lajal jäi enda sooritusega rahule. Luukas kommenteerib: «Arvasin, et võistlused kujunevad raskemaks. Osalejaid oli oodatus vähem. Rada oli üsnagi keeruline. Laupäeval esimeses motos olin üllatuslikult teine. Vahel isegi Tartus ei saa nii head kohta. Järgnevad kaks motot andsid vastavalt neljand ja kolmanda koha, mis võimaldasid edasipääsu poolfinaali. Üldiselt võib nädalavahetusega rahule jääda, aga kripeldama jäi laupäeval poolfinaalis saadud viies koht, oleks tahtnud finaalini jõuda,» rääkis Lajal.

Järgmine Euroopa karikasarja etapp toimub Prantsusmaal Sarriansis 25-26. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles