Rally Estonia korraldajad utsitavad rallifännidele ulualust pakkuma

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Rally Estoniaks saabub Tartusse ja Lõuna-Eestisse kümneid tuhandeid fänne. Neile kodumajatust pakkudes aidatakse kaasa ka sellele, et ühel päeval kuuluks ralli ka WRC sarja.
Rally Estoniaks saabub Tartusse ja Lõuna-Eestisse kümneid tuhandeid fänne. Neile kodumajatust pakkudes aidatakse kaasa ka sellele, et ühel päeval kuuluks ralli ka WRC sarja. Foto: Kristjan Teedema

Lõuna-Eesti teedel kihutatav Rally Estonia tõotab tänavu tulla kõigi aegade suurim, sest esimest korda kantakse WRC ametliku promotsiooniralli tiitlit. 12. juulil algavale rallile oodatakse 40 000 (neist 8000 välisriikidest) huvilist, kuid et voodikohti on piirkonna majutusasutustes alla 10 000, kutsuvad korraldajad kõiki, kel võimalik, ralli ajal kaugema kandi rahvale tasu eest ulualust pakkuma.

Rally Estonia üks peakorraldaja Tarmo Hõbe nentis, et juba praeguseks on suurem osa Lõuna-Eesti hotellikohtadest broneeritud. Ka mullu jäi paljudel välismaistel fännidel kohale sõitmata, sest vaba tuba, kus pärast väsitavat rallipäeva ihule ja hingele puhkust anda, leida ei õnnestunud.

Eeskuju Soomest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles