Video: Kevin Durant vigastas jalga ja lahkus mängust

Toimetas Ville Arike
Copy

Korvpalliliigas NBA Golden State Warriorsi ja Houston Rocketsi vahel  peetud Läänekonverentsi poolfinaali viienda mängu kolmanda veerandaja lõpus lahkus jalavigastuse tõttu mängust Warriorsi liider Kevin Durant. Esimesel hetkel võis küsida, kas see tähendab seerias otsustavat sündmust? Ent teised mehed astusid esile ja Warriors võitis 104:99.

"Kas KD vigastas äsja achilleuse kõõlust? Loodan, et ei. Palvetame," säutsus mõnekümne minuti eest endine Kalev/Cramo korvpallur, rumeenlane Vlad Moldoveanu.

Teistel kontodel on näha video olukorrast ja pilt riietusruumi lahkuvast Durantist. Kui tegemist on tõepoolest achilleuse vigastusega, võivad Duranti mängud selles seerias olla mängitud. Warriors siiski teatas pärast esmast vaatlust, et Durant venitas säärelihast.

Teised mehed eesotsas Stephen Curryga suutsid Warriorsi James Hardeni ja Co vastu välja vedada. Duranti lahkudes oli seis 68:65, lõpuks Warriors võitis 104:99 ja asus seeriat juhtima 3:2.

Pärast Duranti vigastust võttis ohjad enda kätte Stephen Curry, näidates taas oma MVP-ainest. Ta hoolitses esialgu peaaegu ainuisikuliselt omade skoori eest ja viskas viimase 14 minutiga oma 25 punktist 16. Klay Thompson kogus 27 ja Durant 22 punkti. Rocketsil vastas Harden 31 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles