Liverpooli võidu üheks kangelaseks kerkis ka... pallipoiss!

Toimetas Ville Arike
Copy
Trent Alexander-Arnold nurgalööki andmas.
Trent Alexander-Arnold nurgalööki andmas. Foto: Matt McNulty / imago/Sportimage/Scanpix

Liverpooli ja Tottenhami jalgpallimeeskondade neil päevil saadud uskumatutest võitudest räägitakse veel kaua. Nagu elu näitab, on tähtis iga detail, pallipoissideni välja - just üht 14-aastast poissi peetakse samuti Liverpooli üheks kangelaseks!

Mäletatavasti oli Liverpooli neljas värav eriti kaunis - Trent Alexander-Arnold mängis nurgalöögi lahti nii kiiresti, et keegi vastastest polnud veel valmis, ja Divock Origi sai täiesti vabana värava lähistelt peale lüüa. Kuid see trikk õnnestus vaid tänu sellele, et pallipoiss ulatas Alexander-Arnoldile palli väga kiirelt, vahendas agentuur Reuters Briti meedia tänast uudist.

Nimelt olid Liverpooli analüütikud märganud, et nende vastu vilistatud olukorrad häirivad alati Barcelona mängijaid. See teave anti edasi klubi noorteakadeemia treenerite mentorile Carl Lancasterile, kes palus pallipoistel oma mängijaid võimalikult kiiresti "teenindada".

14-aastane Oakley Cannonier oli see, kes võiduvärava toonud nurgalöögi eel palli koheselt Alexander-Arnoldile andis. Kui Origi pärast nurgalööki peale lõi, ei valvanud teda mitte ükski kaitsja. Isegi Barcelona väravavaht Marc-Andre ter Stegen jagas ajal, mil pall juba Origi poole veeres, alles kaitsjatele juhiseid.

Seda väravat tunnustas isegi endine Barcelona keskväljamees Cesc Fabregas. "Inimesed räägivad kehvast kaitsest. Mina ütlen, et tegamist on puhtalt intelligentsuse ja platsinägemisega," säutsus ta Twitteris.

Liverpool ja Tottenham kohtuvad Meistrite liiga finaalis 1. juunil Madridis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles