Barcelona tähtmängija käis põlveoperatsioonil

Kris Ilves
, reporter
Copy
Barcelona suurimad väravakütid Luis Suarez (paremal) ja Lionel Messi.
Barcelona suurimad väravakütid Luis Suarez (paremal) ja Lionel Messi. Foto: OLI SCARFF / AFP

Barcelona jalgpalliklubi andis koduleheküljel teada, et ründaja Luis Suarez sel hooajal enam ametlikus mängus väljakule ei tule, sest ta käis põlveoperatsioonil.

Seega jääb 32-aastane uruguaylane eemale kahest liigamängust, ent Barcelona on juba Hispaania meistritiitli kindlustanud. Küll aga ootab Barcelonat pärast liigahooaja lõppu ees Hispaania karikafinaal Valenciaga, kus Suarez samuti kaasa teha ei saa, sest operatsioonist taastumine võtab aega hinnanguliselt neli kuni kuus nädalat.

Lisaks on küsimärgi all Suareze osalemine suvel algaval Copa Americal, turniiri algus jääb tal kindlasti vahele. Uruguay kohtub 16. juunil alagrupiturniiri esimeses mängus Ecuadoriga. Peale Uruguay ja Ecuadori mängivad Copa America C-alagrupis ka Jaapani ja Tšiili koondised.

Suarez on tänavu Hispaania meistriliigas löönud 21 väravat ja andnud kuus resultatiivset söötu. Väravalööjate edetabelis asub ta meeskonnakaaslase Lionel Messi (34 tabamust) järel teisel kohal, 21 väravat on löönud ka Madridi Reali ründaja Karim Benzema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles