Blogi ja galerii: CSKA võitis tänu hullule visketabavusele Euroliiga finaali

Toimetas Ville Arike
Copy

Korvpalli Euroliiga hooaeg kulmineerus Vitorias, finaalis alistas Venemaa hiid Moskva CSKA Istanbuli Anadolu Efese 91:83 ja tuli kaheksandat korda meistriks. Seejuures tabas CSKA 22 kolmesest koguni 14, mis sai paljuski otsustavaks.  Vaata kohtumise käiku tekstipõhisest otseblogist!

Enne mänge:

Finaalis mängivad Euroliiga tiitlile Venemaa au ja uhkus Moskva CSKA ning mõnevõrra üllatuslikult esikohamängule jõudnud türklaste Istanbuli Anadolu Efes. Kui CSKA on Euroliiga finaalis üpris korduv külaline (seitsmekordne meister, kokku 13 finaali), siis Anadolu Efes jõudis finaali esmakordselt.

Põhiturniiri lõpetasid CSKA (24 võitu ja kuus kaotust) ja Anadolu Efes (20-10) vastavalt teisel ja neljandal kohal. Mõlemad omavahelised mängud võitis CSKA, kodus 102:84 ja võõrsil 80:78. Finaal toimub neutraalsel väljakul Hispaanias.

Kolmanda koha mängus kohtuvad mullused finalistid, Türgi suurklubi Istanbuli Fenerbahce ning Hispaania hiid Madridi Real.

Reedel toimunud poolfinaalide tulemused: Istanbuli Fenerbahce – Istanbuli Anadolu Efes 73:92, Moskva CSKA – Madridi Real 95:90.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles